cazareHome Pensiunea Contact
Pensiune in Muntii Carpati
Cum ne gasiţi
Transilvania Carpatii Romania
Topographie ROmania

Cu maşina (sau autovehiculul) Dvs.:
Venind dinspre Braşov, mergeţi în direcţia Piteşti, iar în Râşnov cotiţi la dreapta spre Zărneşti. Mergeţi până în centrul Zărneştiului şi urmaţi indicatoarele spre Gura Râului / Prăpastie. Ultimii 5 km îi parcurgeţi prin Parcul Naţional Piatra Craiului pe drumuri forestiere. La cca. 2 km după Gura Râului ajungeţi la un pod (pe stânga), pe care îl traversaţi. Drumul cu serpentine vă duce la deal prin pădure până când ajungeţi în satul Măgura.
 
Cu trenul:
Din Viena pleacă un tren direct în jur de ora 20.00, denumit Dacia Expres, în care puteţi să vă rezervaţi locuri într-un vagon de dormit. Sosiţi în gara din Braşov a doua zi dimineaţa în jurul orei 11.00. De acolo vă putem lua noi cu maşina sau microbuzul.
 
Cu avionul:
Majoritatea companiilor aeriene internaţionale aterizează pe aeroporturile Otopeni şi Băneasa din Bucureşti, iar mai recent există zboruri directe de la Dortmund la Bucureşti la preţuri convenabile cu WizzAir. Altă companie cu zboruri la preţuri mici este Blue Air, care decolează de la Maastricht. Pe aeroportul din Sibiu aterizează cursele companiilor Tarom şi Carpatair. Acest aeroport este potrivit dacă veniţi de ex. de la München sau Stuttgart. Compania Malev are ca destinaţie şi aeroportul din Târgu Mureş (via Budapesta).
 
Distanţe:
Măgura – Zărneşti 6 km, Măgura – Castelul Bran 10 km, Măgura – Braşov 30 km, Măgura – Bucureşti 150 km,
Măgura – Sibiu 130 km, Măgura – Sighişoara 120 km. Topographie Magura, Piatra Craiului
Tururi in munti
Ecoturism in Romania
Concediu si vacante