cazareHome Pensiunea Contact
Pensiune in Muntii Carpati
CNTOURS
Transilvania Carpatii Romania
CARPATHIAN NATURE TOURS

Agenţia de turism Carpathian Nature Tours a fost înfiinţată în 1999 în cooperare cu Carpathian Large Carnivore Project (clcp) – Proiectul pentru Carnivore Mari din Carpaţi. Împreună cu coordonatorul proiectului pentru lupi, Christoph Promberger, am dezvoltat un program de turism ecologic în Parcul Naţional Piatra Craiului în vederea conservării peisajului şi a protecţiei prădătoarelor mari din Europa: lupul, ursul şi linxul (râsul). De atunci, activităţile noastre principale sunt drumeţii şi excursii pentru experienţe în natură cu observarea de animale sălbatice.

În 2000, Carpathian Nature Tours a fost cofondatoarea primei asociaţii de turism ecologic din România, numită „Plaiuri Zărneştene“, iar în 2003 cofondatoarea primei uniuni naţionale de turism ecologic din România, AER.

Deoarece primim numai grupuri mici de turişti, sprijinul şi asistenţa personală pentru turiştii noştri sunt lucruri fireşti pentru noi.

Un punct culminant deosebit al excursiilor şi tururilor noastre este cu siguranţă observarea urşilor bruni la locurile cu nutreţ din pădure. Cu puţin noroc puteţi fotografia în aceste tururi şi alte animale, cum ar fi mistreţi, păsări de pradă şi bufniţe sau chiar lupi.

Împreună cu Institutul Român pentru Cercetarea Animalelor Sălbatice, colaborăm şi oferim sprijin în cadrul diverselor proiecte, cum ar fi repopularea cu castori sau marmote.

Tururi in munti
Ecoturism in Romania
Concediu si vacante