18.05.2017
 
Noutati Despre noi Oferte Galerie foto
HOME      CONTACT     GUESTBOOK
Oferte
Romania

 
Natura excursii, tururi, excursii educaţionale:
  • Tururi de drumeţie şi tururi pentru experienţe în natură (pe tot parcursul anului)
  • Observarea animalelor sălbatice (în special a urşilor şi, în funcţie de sezon, a vânatului cu blană roşcată (cerbi şi căprioare) şi a vânatului cu blană cenuşie (mistreţi), a cocoşului de munte)
  • Tururi prin ocolul silvic (teritoriul animalelor sălbatice) împreună cu pădurarul
  • Excursii ornitologice pentru începători şi avansaţi
  • Circuite turistice: am combinat împreună cu membri ai Asociaţiei de Ecoturism din România (AER) diverse destinaţii turistice care vă permit să descoperiţi diferite regiuni şi ţinuturi ale României. Astfel puteţi, de ex., să faceţi drumeţii în Carpaţi şi apoi să mai savuraţi câteva zile Delta Dunării la observat de păsări, ori mergeţi cu mocăniţa prin Valea Vaserului în Maramureş, în nord-vestul României, pe una dintre ultimele căi ferate forestiere cu ecartament îngust care s-au mai păstrat în Europa, sau vizitaţi minunatele mănăstiri pictate din ţinutul Bucovinei, situat în nordul ţării.
  • Tururi tematice de cunoaştere a istoriei şi culturii saşilor transilvăneni: vă ducem în locurile autentice din regiunea situată între Sibiu şi Braşov, departe de drumurile turistice clasice, foarte aglomerate. Veţi fi uimiţi şi impresionaţi de performanţele acestui popor şi de diversele lor iniţiative pentru a-şi conserva această cultură unică. În anul 2007, Sibiul a atras în mod special atenţia şi interesul sporit al turiştilor prin evenimentele sale culturale, deoarece oraşul a fost ales drept capitală culturală europeană alături de Luxemburg. Vă oferim de asemenea excursii de o zi la evenimente speciale de acest gen.
  • Călătorii cu pluta pe Olt
  • Fotografie: oferim de mai multe ori pe an workshop-uri cu tematică fotografică conduse de fotograful Mihai Moiceanu, recunoscut pe plan internaţional, şi mergem în safari-uri fotografice pentru a face poze în diferite regiuni din ţară.
  • Tururi individuale: mulţi dintre oaspeţii noştri sunt „recidivişti“, care vor „să vadă odată şi ceva nou“! Nu doar pentru ei, ci pentru toţi doritorii, alcătuim tururi şi călătorii personalizate în funcţie de tematicile dorite pe care Dvs. ni le solicitaţi.
Tururile noastre pot fi efectuate în toate anotimpurile. Vă oferim ghidaje specializate, noi şi ghizii noştri vă conducem şi vă însoţim cu dragoste pentru natură şi cu devotament pentru activitatea noastră! Pe lângă acestea, vă mai putem pune la dispoziţie sau vă facem rost de:
- agentia de voiaj - toiege de drumeţie, schiuri de fond, clăpari şi sănii
- plimbări cu căruţe sau cu sănii trase de cai
- tururi de căţărat în masivul Piatra Craiului sau în Munţii Bucegi cu alpinişti experimentaţi
- tururi cu mountainbike-uri
 
 
© sc CARPATHIAN NATURE TOURS srl Mitglied AER   ECO Romania