Avocatii
Deutschland Germania
Home

Advocates in Germany (English version)

Avocatii germani

Limba germana

Dreptul german

Colectare creantelor

Recuperare creante

Cautati un avocat in Germania

Contact

Cabinetul de avocatură Hahn şi parteneri, Hamburg

Hamburg
26.01.2018

Incasare colectare si recuperare de creante si datorii in Germania

Dacă clientul nu plăteşte, asistam in procesul de recuperare a creantelor prin avocati in Germania împotriva unui debitor domiciliat in Germania. Se poate întâmpla că clientul nu plăteşte la timp. In acest caz, simplu trimiteţi o scrisoare de punere in întârziere. Acţionăm imediat prin colectare creante in Germania şi să facă ceea ce este necesar până la plata integrală a datoriilor. De obicei, un apel telefonic sau o scrisoare de la echipa juridică este suficient pentru situaţia. Când clientul nu îşi achite datoria, cerem pentru ca procedura de plată, care reprezintă o procedură simplificată, care pot conduce in lipsa de obiecţii cu privire la un ordin de executare. In cazul in care debitorul face apel la instanţă pentru a plăti o procedură in faţa instanţei competente de a obţine pronunţarea obligatoriu. Apoi, vom avea grijă de incasare creantelor din debitorul german prin modul de executare obligatorie.
In cazul in care titlul si datoria se plăteşte de la debitor, onorariile noastre nu sunt responsabilitatea ta. Spre deosebire de companiile care au nevoie de comisioane de colectare a datoriilor de multe ori finalizarea cu succes de ordinul din cererea, cheltuielile de asistenta juridica in Germania sunt aici reduse la zero. Recuperarea imediată si completă a datoriilor este mai eficient si mai rapid la problemele tale de datoriile rău. Suntem avocati vorbitori de limba romana şi suntem chemaţi să barele de instanţelor germane si ne-am calificaţie să reprezinte in toate procedurile in faţa instanţelor din Germania. Un debitor sau client german nu plătească factura: Incaso in Gemania (factura in Germania neplătite sau nu plătite).

Accident in Germania

In cazul unui accident de circulatie: cautati un avocat cu masina in Germania, dupa următoarele reguli: Datele personale ale părţilor implicate trebuie să fie incluse. Este mai bine să cheme poliţia pentru un jurnal de accident este scris. La accidentul nu poate fi semnat recunoaşterea datoriilor. Daune de masina si deteriorare a vehiculului trebuie să fie inspectate de un expert. Raport sau expertiza experţilor este apoi depus la asigurare împotriva pas. Asigurarea, de obicei, plăteşte numai atunci când un avocat din Germania a raportat acolo si solicită despăgubiri. Asigurare nu va plăti de bunăvoie. Ar putea fi necesară o asigurare de răspundere in vinovat de a fi dat in judecata in Germania. Toate accidentele rutiere pot fi gestionate de către un avocat in Germania. Costul de reparare a vehiculului rebuie să fie rambursate de către partea responsabilă sau vinovata de un accident in Germania.
Stăm la dispoziţia dvs.:
 
- Încasare de creanţe şi datorii în Germania
- Consultanţă juridică pentru firme
- Prelucrare de accidente rutiere în Germania
- Fiduciar pentru operaţii de plată între Germania şi România
- Vorbitori de limba română
Suntem admişi la toate instanţele judecătoreşti germane şi putem pleda pentru dumneavoastră la procese pe întreg teritoriul Germaniei.
Vă rugăm să ne contactaţi prin e-mail:
E-Mail:  ro-mail@raehup.de
Vizitaţi şi site-ul nostru în Germania:  www.raehup.de
Dreptul civil cunoaşte modificări cu privire la regimul proprietăţii şi dreptului de proprietate. Astfel, prin legile noi apărute a fost sprijinită dezvoltarea şi consolidarea proprietăţii de orice fel, îndeosebi a marii proprietăţi imobiliare. Condiţiile de avocaturii in Germania au determinat apariţia regimului rechiziţiilor aplicate nu numai în mediul rural, ci şi urban, nu numai asupra bunurilor mobile, ci şi la imobile proprietate publică sau particular-privată de comunicatia cu avocatul in limba romana.
Capacitatea juridică a persoanelor fizice a fost, în regimul ei juridic, influenţată de o serie de factori, ca lipsa unei constituţii, permanentizarea stării de asediu, cu toate consecinţele ei, starea de debitor şi, în fine, creanţele autorităţilor statului faţă de germani etc. Alături de unele limite impuse dreptului persoanei de a încheia o căsătorie, amintim că prin decretul-lege din 2011 s-a statuat că se putea stabili paternitatea copilului natural, fie prin recunoaşterea tatălui printr-un act autentic sau printr-o declaraţie făcută de acesta la ofiţerul stării civile, fie prin acţiune în justiţie, în cazurile stabilite expres de lege. In materia obligaţiilor este de subliniat creşterea ponderii contractelor de adeziune, datorită amplificării dezvoltării unităţilor industrial-financiare.
Inapoi la pagina avocatului de start
Bavaria Hamburg