1.12.2016 Birou de avocatura in Hamburg Germania: Colectare a datoriilor, recuperare de creante
Avocatii
Rechtsanwalt für Inkasso in Deutschland Deutschland Law firm in GermanyGermany Berlin Germania

 
Cabinet de avocatură Hahn şi parteneri, Hamburg
 
Hamburg
 
 

Incasare colectare si recuperare de creante si datorii in Germania

Dacă clientul nu plăteşte, asistam in procesul de recuperare a creantelor prin avocati in Germania împotriva unui debitor domiciliat in Germania. Se poate întâmpla că clientul nu plăteşte la timp. In acest caz, simplu trimiteţi o scrisoare de punere in întârziere. Acţionăm imediat prin colectare creante in Germania şi să facă ceea ce este necesar până la plata integrală a datoriilor. De obicei, un apel telefonic sau o scrisoare de la echipa juridică este suficient pentru situaţia. Când clientul nu îşi achite datoria, cerem pentru ca procedura de plată, care reprezintă o procedură simplificată, care pot conduce in lipsa de obiecţii cu privire la un ordin de executare. In cazul in care debitorul face apel la instanţă pentru a plăti o procedură in faţa instanţei competente de a obţine pronunţarea obligatoriu. Apoi, vom avea grijă de incasare creantelor de la debitorul german prin modul de executare obligatorie.
Avocati in Germania
In cazul in care titlul si datoria se plăteşte de la debitor, onorariile noastre nu sunt responsabilitatea ta. Spre deosebire de companiile care au nevoie de comisioane de colectare a datoriilor de multe ori finalizarea cu succes de ordinul din cererea, cheltuielile de asistenţă juridică sunt aici reduse la zero. Recuperarea imediată si completă a datoriilor este mai eficient si mai rapid la problemele tale de datoriile rău. Suntem chemaţi să barele de instanţelor germane si ne-am calificaţie să reprezinte in toate procedurile in faţa instanţelor din Germania.

Client in Germania nu plateste

Un debitor sau client german nu plătească factura: Debt recovery in Germany (factura in Germania neplătite sau nu plătite).

Accident in Germania

In cazul unui accident de circulatie cu masina in Germania, următoarele reguli: Datele personale ale părţilor implicate trebuie să fie incluse. Este mai bine să cheme poliţia pentru un jurnal de accident este scris. La accidentul nu poate fi semnat recunoaşterea datoriilor. Daune de masina si deteriorare a vehiculului trebuie să fie inspectate de un expert. Raport sau expertiza experţilor este apoi depus la asigurare împotriva pas. Asigurarea, de obicei, plăteşte numai atunci când un avocat din Germania a raportat acolo si solicită despăgubiri. Asigurare nu va plăti de bunăvoie. Ar putea fi necesară o asigurare de răspundere in vinovat de a fi dat in judecata in Germania. Toate accidentele rutiere pot fi gestionate de către un avocat in Germania. Costul de reparare a vehiculului trebuie să fie rambursate de către partea responsabilă sau vinovata pentru accident in Germania.
 
Debitorul dvs. în Germania nu plăteşte ?
 
- Încasare de creanţe şi datorii în Germania
- Fiduciar pentru operaţii de plată între Germania şi România
- Prelucrare de accidente rutiere în Germania
- Consultaţie în toate probleme juridice

 
Suntem admişi la toate instanţele judecătoreşti germane şi putem pleda pentru dumneavoastră la procese pe întreg teritoriul Germaniei.
Dacă doriţi să ne contactaţi din România, vă rugăm să ne trimiteţi un e-mail:  
 
E-Mail:  ro-mail@raehup.de  
 
 
 
Dacă doriţi, vizitaţi site-ul nostru în Germania: www.raehup.de 
 
Dreptul civil cunoaşte modificări cu privire la regimul proprietăţii şi dreptului de proprietate. Astfel, prin legile noi apărute a fost sprijinită dezvoltarea şi consolidarea proprietăţii de orice fel, îndeosebi a marii proprietăţi imobiliare. Condiţiile stării de Germania au determinat apariţia regimului rechiziţiilor aplicate nu numai în mediul rural, ci şi urban, nu numai asupra bunurilor mobile, ci şi la imobile proprietate publică sau particular-privată de Germania avocat in limba romana. Capacitatea juridică a persoanelor fizice a fost, în regimul ei juridic, influenţată de o serie de factori, ca lipsa unei constituţii, permanentizarea stării de asediu, cu toate consecinţele ei, starea de debitor şi, în fine, creanţele autorităţilor statului faţă de germani etc.
Traducere legalizata romana germana in Germania
Alături de unele limite impuse dreptului persoanei de a încheia o căsătorie, amintim că prin decretul-lege din 2011 s-a statuat că se putea stabili paternitatea copilului natural, fie prin recunoaşterea tatălui printr-un act autentic sau printr-o declaraţie făcută de acesta la ofiţerul stării civile, fie prin acţiune în justiţie, în cazurile stabilite expres de lege. In materia obligaţiilor este de subliniat creşterea ponderii contractelor de adeziune, datorită amplificării dezvoltării unităţilor industrial-financiare.
Inapoi la pagina avocatului de start