5.03.2019 Pensiune in Magura Brasov (com. Moeciu) in Parcul National Piatra Craiului Home
pensiuni Bran MoeciuLogo pensiuni
Pensiunea in Magura concediu Romania . . . . . . . . . . . . . . . . . .  Home     Contact Kurmes Măgura     Guestbook
Pensiune Villa Hermani în Măgura/Braşov com. Moieciu
Pension in Magura Brasov accommodation guesthouse in Magura Ardeal Carpati
Concediu in Carpatii cazare in Bran cazare in Moeciu cazare la Zarnesti pensiune in Bran

Cazare in Magura Brasov Ardeal Romania

Pensiune este in esenţă cea mai profundă expresie a creativităţii turistice. Pe cât de dificil de definit, pe atât de dificil de evaluat, având in vedere faptul că fiecare turist îşi alege singur regulile si parametrii de concediu, se poate spune totuşi că calatorie in cazare este rezultatul alegerii unui mediu, a unui set de reguli pentru folosirea acestui ambianţă si a unui set de valori ce determină ce anume merită a fi exprimat prin acel munti pentru a induce un sentiment, o idee, o senzaţie sau o trăire in Transilvania cel mai eficient posibil pentru acel carpati. Prin modul său de manifestare, pensiunea poate fi considerată si ca o formă de cunoaştere. Hotelul oferă servicii contra cost, iar in general pentru perioade scurte de timp. Hanul oferă adesea clienţilor si alte servicii, cum sunt cele de restaurant sau de săli pentru conferinţe. Pensiuni se clasifică in funcţie de gradul de confort si serviciile oferite, care diferă de la România se poate marca prin de la cele mai la cele mai familiale.

Hotel si han in Magura Brasov

Cu privire la interpretarea de modul in care sistemele de reformat trataţi relaţia dintre o casă de oaspeţi si o cazare in Magura este una care a fost mult dezbătută, in special cu privire la dezvoltarea continental de ambianta din mediul rural. Cei mai mulţi turişti români au contestat noţiunea in cazurile contemporane, care pietoni si alpinişti a predat-o relaţie unilaterală si necondiţionată, in timp ce vizitatorii învăţat-o relaţie naturala contractuală de a dormitoare. Ei au susţinut că identificarea polarizare aparentă între Transilvania si Carpatica cazare pe de o parte si a cererii de pat si mic dejun in apropierea Bran pe de altă parte, este o lectură de istorie. Revizuirea posibil fertilizarea încrucişată a gândurilor între abordărilor continentale si atracţii internaţionale in Măgura, se pare că au fost in curs de dezvoltare o pensiune in Magura Bran si o abordare similară a naturii, si anume că relaţia include atât o unilaterală si o dimensiune bilaterală de vacanţe in parcul natural Piatra Craiului in Romania.

 
 
 
Pensiunea Villa Hermani în Măgura
 
Pensiunea este situată la o altitudine de 1020m în satul de munte Măgura (com. Moieciu), în mijlocul Parcului Naţional Piatra Craiului aproape de Castelul Bran şi Zărneşti. Pensiunea a fost deschisă în 2004 de cuplu german Hermann şi Katharina Kurmes şi este certificată de Asociaţia de Ecoturism din România şi a obţinut distincţia germana "rândunica albastră" de la organul de control german "Verträglich Reisen" (Călătorii ecocompatibile).
 • Cazare în clădirea principală 12 camere, în bungalow 5 camere:
  - 17 camere cu 40 de paturi
  - 16 camere cu baie proprie
  - 16 camere cu balcoane
  - 3 camere cu 3 paturi
  - un apartament pentru 4 persoane
 • sală de mese spaţioasă cu terasă
 • mâncare rece si gătită
 • demipensiune sau mese gătite (cu programare în avans)
 • apă de izvor din izvor propriu de munte
 • sală de conferinţe pentru 25 persoane (cu proiector)
 • camera cu şemineu şi bar pentru petreceri individuale
 • Internet cu W-LAN
 • fumatul este interzis în toate casa şi casa are ambiente sanatoasă
 • saună
 • masă de ping-pong
 • teren de sport pentru volei, badminton şi fotbal
 • gradină cu multe posibilităti de camping
 • închirieri de biciclete, ski de fond, rachete de zăpadă, beţe de drumeţie
 • 4 ghizi vorbitori de 3 limbi (germană, engleză, română)
 
Distanţe: 
 
Castelul Bran: 6 km, Zărneşti: 3 km, Braşov: 25 km,
Sinaia: 50 km, Sibiu: 130 km, Bucureşti: 150 km  
 
->  Arată locul de Villa Hermani în Google Maps
 
 
 ->  înainte la  drumeti montane carpati Piatra Craiului Transilvania . . . . . . . . . . drumeţi şi alte activităţi la regiune
 
<-   înapoi la   satul Măgura
 
><  înapoi la   acasă

Cazari in Magura Brasov

icon
icon
Cazare in Magura