22.05.2017 Cazare si pensiuni in Magura Zarnesti in Carpatii in Parcul National Piatra Craiului
pensiuni la Bran
 Home     Contact     Guestbook
Pensiunea Villa Hermani în Măgura/Zărneşti
Startpage Home

Cazare/pensiune la Zarnesti

Ca parte a antropologiei filosofice de cazare legate de mediu in Zarnesti la primit printr-un impuls major. La chestiunea generală a naturii umane de diferenţa la animale, el a declarat cu statut special a oamenilor este un principiu important: mediul uman in Munţii Carpaţi. Ca o fiinţă spirituală, omul nu mai este de operare si al protecţiei mediului legate, dar mediu-free si, aşa cum îl numesc, deschisă către lume: o astfel de creatura are o pensiune cu animale sau creaturi, in general, sunt integrate in mediul lor, deoarece ei au un mediu specific vital reprezintă.
Tururi si excursii Carpati Transilvania
Dezvoltarea este o interacţiune de adaptare a organismelor la mediul lor, cum teoria evolutionista este in măsură să demonstreze. Comportamentul animalelor este definit într-un sens larg, de mediul lor. Oamenii diferă de la animale prin faptul că acestea sunt mult mai putin legate de mediul înconjurător. Dimpotrivă, oamenii pot crea mediul lor, uneori in setarile naturale, cum ar fi Parcul Natural Piatra Craiului prezinta in Zarnesti. Si ei se pot pune prin mintea lor in mediu a animalelor de traducere legalizata romana germana in Germania. De-a lungul dezbaterea ştiinţifică a contextului iniţial foarte îngust al consiliului a fost extins. Cauze in plus faţă de mediul psihologic ca suma proprietăţile si caracteristicile, organismele la speciile specifice acţiuni si reacţii, mediul fizic pentru turişti si a mediului socio-culturale (sociale, de mediu tehnologic, economic si cultural), a fost adăugat.

Zarnesti in Carpatii

Desi in mod obişnuit se face referire la Transilvania ca fiind un lanţ muntos, ei de fapt formează un lanţ întrerupt de munţi Carpaţii. Mai degrabă, constă in oricâte grupuri geologic distincte, nu prezentând o mica varietate structurală ca Carpaţii. Carpaţii, care doar in Zărneşti depăşesc altitudinea de 2400 m, prezintă vârfuri stâncoase, zone rurale extinse, gheţari intinsi, câteva cascade inalte, sau lacuri care sunt comune in România. Nici o zonă din Carpaţi este inzăpezită tot anul si prezintă o cazare. Carpaţii la altitudinea lor minimă, sunt la fel de inalţi ca Carpaţii Orientali, cu care împarte un aspect, floră comună si climat.

 
 
 
Pensiunea Villa Hermani în Măgura/Zărneşti
 
Pensiunea este situată în satul Măgura (Zărneşti), în mijlocul Parcului Naţional Piatra Craiului aproape de Castelul Bran. Pensiunea a fost deschisă în 2004 de cuplu german Hermann şi Katharina Kurmes şi este certificată de Asociaţia de Ecoturism din România şi a obţinut distincţia germana "rândunica albastră" de la organul de control german "Verträglich Reisen" (Călătorii ecocompatibile).
 • Cazare în clădirea principală 12 camere, în bungalow 5 camere:
  - 17 camere cu 40 de paturi
  - 16 camere cu baie proprie
  - 16 camere cu balcoane
  - 3 camere cu 3 paturi
  - un apartament pentru 4 persoane
 • sală de mese spaţioasă cu terasă
 • mâncare rece si gătită
 • demipensiune sau mese gătite (cu programare în avans)
 • apă de izvor din izvor propriu de munte
 • sală de conferinţe pentru 25 persoane (cu proiector)
 • camera cu şemineu şi bar pentru petreceri individuale
 • Internet cu W-LAN
 • fumatul este interzis în toate casa şi casa are ambiente sanatoasă
 • saună
 • masă de ping-pong
 • teren de sport pentru volei, badminton şi fotbal
 • gradină cu multe posibilităti de camping
 • închirieri de biciclete, ski de fond, rachete de zăpadă, beţe de drumeţie
 • 4 ghizi vorbitori de 3 limbi (germană, engleză, română)
 
Distanţe: 
 
Zărneşti: 2 km, Castelul Bran: 6 km, Braşov: 25 km,
Sinaia: 50 km, Sibiu: 130 km, Bucureşti: 150 km  
 
->  Arată locul de Villa Hermani în Google Maps
 
 
 ->  înainte la  drumeti la montane carpati Piatra Craiului . . . . . . . . . . . . . drumeţi şi alte activităţi în mediul ambiant
 
<-   înapoi la   satul Măgura
 
><  înapoi la   acasă

Hotel si han in Zarnesti Transilvania Romania

icon
icon